Rozprávkové noci vášho dieťaťa

Výrobky

Detská izba je kúzelné miesto. Okrem toho, že sa tu deti hrajú na elfských bojovníkov, či princezné, družia sa s kamarátmi, tu praktizujú aj jednu z najzákladnejších potrieb ich života – spánok.

dítě

Detská izba je ich osobný priestor a ako taký, by mal čo najviac vystihovať ich osobnosť. Pestré steny vo farbách, aké sú im blízke, hravé kresby na stenách, skrine, poličky, regály, stôl, obliečky, plachty, lampičky, dekorácie a hračky dotvárajú charakter vašich detí. Aby bola izba magická, musí sa však páčiť predovšetkým vášmu dieťaťu.Vieme ako to býva. Len teraz ste ho prestali sledovať kam pchá svoje malé prstíky a čo by mohlo rozbiť a už je z neho školáčik. Ani ste sa nenazdali a váš potomok
už potrebuje vlastné „dospelácke“ miesto na spánok.

postýlka

Kúpte mu super detskú posteľ!

Deti majú veľkú fantáziu a radi pozerajú rozprávky. Prečo im nedopriať fantastické sny? Široký výber motívov v podobe zvieratiek z africkej divočiny, alebo jednorožcov ich zaujme. Ak je aj váš huncút zamilovaný do Disney rozprávok, budete nadšení. Hrdinovia z týchto filmov uľahčia ukladanie na spánok vám a jemu poprajú každý večer dobrú noc.

Pred spaním umyť zuby!

Každý večer máte problémy presvedčiť vašich nezbedníkov, aby už išli spať? Každodenný večerný rituál „umy si zúbky a šup spinkať“ nezaberá? Čo takto ich nalákať na čarovné a vtipné rozprávkové postavičky v ich izbičke? Čakajú iba na nich, aby im spríjemnili zaspávanie. Okrem toho, že naše produkty sú pohodlné a zdraviu prospešné, sú aj praktické a nekladú žiadne medze detskej fantázii. Krásne animácie zdobia každý kus nášho nábytku pre vaše deti. Nájdete tu aj postavičky z filmov:

· Na vlásku
· Trolovia
· Transformers
· Wall-I
· Zootropoliss

Nech si vyberú!

Tešíte sa doma z chlapca, či máte princezničky? V každom prípade si deti samé môžu vybrať, aký animovaný motív sa im páči. Detská posteľ môže byť pre ne priam dokonalá! Morský svet, veselé zvieratká, Mačička Hello Kitty… To všetko čaká iba na vás a vaše ratolesti.