Čo by mali vedieť muži

Bývanie

Žena môže byť frigidná, keď sa cíti unavená alebo má pocit, že po nej partner netúži. Odborníci preto varujú mužov, aby boli k svojim partnerkám trpezliví a nevzdávali sa spoločného sexuálneho života. Spravte niekoľko zmien, ktoré vás môžu opäť naladiť na spoločnú vlnovú dĺžku.
 
romantika

Ako si získať partnerku

Niektoré kroky, ktoré vedú k spokojnému sexu, môžu trvať dlhšie ako päť minút, ale rozhodne sa ich vyplatí spraviť.
 
Povedzte jej, aká je krásna- tieto slová si možno pomýlite každý deň, ale poviete jej ich niekedy? Nehovorte Milujem ťa. Povedzte partnerke, čo sa vám na nej páči! Ak nemá náladu na sex, možno to nemá nič spoločné s vami, ale naopak s tým, ako sa cíti ona. Keď jej pohotovo pripomeniete, prečo ju ľúbite, bude sa cítiť lepšie. Odborníci navrhujú, aby predtým, ako ju požiada o sex, manžel povedal žene aspoň päť vecí, ktoré má na nej rád a obdivuje ich. Partneri tak premýšľajú o tom, prečo milujú jeden druhého, a navyše sa učia prejavovať si lásku.
 
Objímte ju len tak- z času na čas svoju partnerku objímte, flirtujte s ňou alebo ju pobozkajte na líce, aby ste jej dali najavo, že ju milujete a záleží vám na nej. Nemusí sa to vždy skončiť sexom. Keď žena dostáva fyzické prejavy náklonnosti, cíti sa príťažlivejšia. Fyzický kontakt je pre spokojný život nevyhnutný, potrebujete ho rovnako ako vzduch a vodu.
 
Nenápadné prejavy lásky-na to, aby ste si udržali vzájomnú lásku, stačí občas spraviť nejakú maličkosť. Tu je pár tipov

objetí

  • Nalepte po celom byte lístočky so slovami: Milujem ťa.
  • Na verejnosti sa držte za roky.
  • Dajte jej darček.
  • Čítajte jej poéziu.
  • Pozvite ju do kina.
  • Nahrajte jej hudbu pre zaľúbených.

Nechajte ju, nech si kúpi spodnú bielizeň-možno vás zaujala čierna priesvitná košieľka a čipkované nohavičky vo výklade. Onedlho vám ich už balí predavačka a vy si v duchu vravíte: ,,To sa jej bude určite páčiť ”. V skutočnosti sa tá bielizeň páči vám. Nečudo, že potom nedokážete pochopiť, prečo sa tvári tak vydesene a znechutene, keď si prezerá vaše darčeky. Niektoré ženy spodná bielizeň vzrušuje. Iným zasa pripomína nedokonalosť ich tiel. Ďalšie si v nej pripadajú menej sexi, ba priam odpudivo, čo môže zásadne zmeniť náladu. Čokoľvek, čo v žene vyvolá strach alebo ju uvedie do rozpakov, v nej potlačí chuť na sex. Ak jej teda chcete kúpiť niečo sexi, vezmite ju so sebou. Choďte nakupovať spolu a nech si vyberie to, v čom sa bude cítiť príťažlivá.
 
Umyte riad-muž sa môže sťažovať že manželka už takmer nemá náladu na sex, pretože jej stále unavená. Možno je to jednoducho preto, že odviedla deti do škôlky, bola v práci, upratala, varila večeru a uložila deti spať. Dajte jej najavo, že vám na nej záleží! Napríklad upracte alebo jej po večeri napustite vaňu a pustite sa sami do umývania riadu.
 
Hádžte po sebe vankúše- veľa žien sa sťažuje sexuológom, že im chýba akási ,,dohra” po pohlavnom styku. Želajú si, aby nežnosti a ľúbostné hry pokračovali ďalej. V takom prípade môžete napríklad rozpútať vankúšovú vojnu alebo ísť uvariť čaj.