Praktické a štýlové

Krása

Pamätáte si ešte na pocit, keď ste si svoj poklad doniesli domov z pôrodnice? Ako vám tuho bilo srdce, ako ste sa museli neustále usmievať a ako ste so sebou mali stále fotoaparát, aby ste mohli zdokumentovať všetko, čo vaše bábätko urobí? Nechceli ste ho ani na minútu pustiť z dohľadu. Nechceli ste ho dať nikomu ani podržať, pretože ste sa báli, že mu ublíži.boty

Kým je vaše bábätko ešte malé, nemáte s ním v podstate žiadne starosti. Aj keď je jasné, že spočiatku sa vám to tak nezdá. S jeho pribúdajúcim vekom si však veľa ráz začnete želať, aby bolo ešte v perinke a ležalo na jednom mieste. Sranda príde práve vtedy, keď začne loziť a chodiť. Najväčšia, keď začne rozprávať a vytrúbi všetko, o čom sa doma rozprávate.

Zo začiatku je stále s vami. Spinká vo vašej spálni, máte ho neustále na rukách alebo v kočíku, jednoducho je stále pod dohľadom. Keď mu zariadite jeho vlastnú izbu, už to tak nebude. Získa nielen pocit voľnosti, ale trochu aj samostatnosti a zodpovednosti. Čím skôr začnete rozmýšľať nad tým, že bude mať vlastný priestor, tým lepšie.koberec

Zariadiť kráľovstvo vášmu nezbedníkovi nie je len tak. Musíte myslieť naozaj na obrovské množstvo vecí a nemôžete nič zanedbať, pretože aj najmenšia chyba môže mať následky. Preto si všetko do detailov premyslite. Najlepšie bude, keď si to všetko aj spíšete, aby ste sa k tomu mohli neustále vracať, škrtať a rozmýšľať nad tým, čo ste ešte nestihli vybaviť.

Jednou z vecí, na ktoré by ste mali určite myslieť je jednoznačne koberec do detskej izby. Nielen, že je to perfektný doplnok, pretože krásne zútulní priestor a dodá mu pocit tepla, ale je aj neuveriteľne praktický. Nechcete predsa, aby počas hry váš malý poklad sedel na studenej zemi alebo dlážke. Koberec do detskej izby ochráni vášho nezbedníka pred prechladnutím a vy sa už viac nemusíte ničoho obávať.