Aj posledné miesto dostane využitie

Výrobky

Viete, aký je najväčší problém izieb pre ratolesti? Do jednej miestnosti potrebujete vtesnať nábytok, ktorého funkcie zahŕňajú hneď niekoľko rolí samostatných miestností. Neviete, čo tým myslíme? Tak sa na to pozrime. Dobrý nábytok do detskej izby potrebujete vtesnať do pár metrov štvorcových ako samostatnú spálňu, pracovný kútik a šatník. No a keďže deti sú hravé bytosti, potrebujú miesto pre všetky záľuby. Pri malých miestnostiach je často problém uložiť čo i len dve postele. A určite aj vy máte doma dve deťúrence, ale len jednu miestnosť, ktorú im môžete prideliť. Nemusíte sa za každú cenu prikláňať ku kompromisom. Stačí zvoliť šikovné zariadenie.

nábytek

Skrinky hore a miesto dole

Nie je riešením za každú cenu zapratávať podlahu. Práve vďaka tomu sú detské izby často malé pre všetky svoje potreby. Každé úložné miesto možno odložiť inak ako pod nohy. Využite steny a každý priestor nad hlavou. Viete, koľko miesta vedia vytvoriť poličky alebo zavesené skrinky? Vaše ratolesti si nad hlavu môžu uložiť nielen veci do školy, predmety osobnej záľuby, ale aj oblečenie.

Poschodovky spravia čary

Ak je miestnosť pre ratolesti malá, poschodová posteľ je často nielen jasným, ale aj jediným riešením, ako spraviť priestor pre dvoch ľudí obývateľným. Našťastie, týmto riešením uľavíte nielen sebe, ale potešíte aj ratolesti. Každé malé dieťa fascinuje spanie na poschodí či lezenie po rebríku. A spanie je pohodlné dokonca aj pre dospelého, čo zaručuje, že kvalitná poschodová posteľ môže s deťmi „rásť“ až do dospelosti. Aspoň niečo, pretože izba samotná neporastie a miesta v nej bude s pribúdajúcim vekom ratolesti stále menej.

plastový nábytek

Raz a dosť

Žiadne zariaďovanie miestnosti nie je jednoduchá a ani lacná záležitosť. Obzvlášť, ak ide o brloh pre najmenších, ktorý sa potrebuje rýchlo meniť. Zariaďujte už od začiatku účelne a všetko vám vydrží dlhé roky.